martes, 11 de enero de 2011

I Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila

Biblioteca la Bòbila
fons especial de gènere negre i policíac

I Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila
Amb motiu de la Trobada de Novel·la Negra de Barcelona, BCNegra 2011, la Biblioteca i el Centre Cultural la Bòbila, amb la col·laboració de l’editorial RBA, engega un nou concurs de microrelats negres amb l’intenció de fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.
La participació està oberta a majors de 18 anys, des de Twitter o Facebook, amb microrelats en català o castellà i amb una extensió màxima de 140 caràcters incloent l'etiqueta #relatsnegres. Els microrelats es podran enviar de l'1 al 20 de febrer.
Hi haurà dos guanyadors, un escollit pels lectors i un altre pel jurat. Cadascun rebrà un lot de llibres de RBA, i el veredicte es farà públic a partir de 16 de març.
Més informació a: http://bobila.blogspot.com
<<Microrelats_logo1.gif>>
I Concurso de Microrrelatos Negros de la Bòbila
Con motivo del Encuentro de Novela Negra de Barcelona, BCNegra 2011, la Biblioteca y el Centro Cultural la Bòbila, con la colaboración de la editorial RBA, pone en marcha un nuevo concurso de microrrelatos negros con la intención de fomentar la creación de ficciones criminales y el uso de las redes sociales.
La participación está abierta a mayores de 18 años, desde Twitter o Facebook, con microrrelatos en catalán o castellano y con una extensión máxima de 140 caracteres incluyendo la etiqueta #relatsnegres. Los microrrelatos se podran enviar del 1 al 20 de febrero.
Habrá dos ganadores, uno escogido por los lectores y otro por el jurado. Cada uno recibirá un lote de libros de RBA, y el veredicto se hará público a partir del 16 de marzo.
Más información en: http://bobila.blogspot.com
__________________________________________________
Jordi Canal
Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438
mailto:canalaj@diba.cat
http://bobila.blogspot.com
www.l-h.cat/biblioteques

No hay comentarios:

Publicar un comentario