lunes, 21 de febrero de 2011

BCN en vivo - Música: Elisabet Raspall (piano) con el DE DIEGO BROTHERS a Sant Vicenç dels Horts


Elisabet Raspall (Vilanova i la Gertrú, 1966)
pianista i compositora
Para ver un video:
Divendres 25 de febrer,a les 22h
concert dels DE DIEGO BROTHERS a Sant Vicenç dels Horts
 
Juan de Diego -tpt
Victor de Diego- saxo
Elisabet Raspall- piano
Pere Loewe- contrabaix
Caspar St. Charles-bateria

La Vicentina

c/ Rafael Casanova Nº 45
Sant Vicenç dels Horts, Barcelona 08620 SPAIN
 www.myspace.com/dediegobrothers

Web de Juan de Diego:
http://www.juandediego.com/

ELISABET RASPALL
Vilanova i la Geltrú, 1966. Musica i compositora de Jazz.Començà els estudis de solfeig i piano al Foment Vilanoví.Després seguí al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona,on aconseguí el títol professional de piano i obtingué el diploma de grau superior del Taller de Músics de Barcelona.Titol Superior de Música,especialitat de Jazz i Música Moderna.Més tard,als Estats Units amb l´ajut d´una beca,estudià música contemporània a la Berklee College of Music,on es graduà de Professional Music i asistí a nombrosos seminaris amb músics coneguts.També amplià estudis a Nova York.
Ha participat en diferents seminaris de jazz a Barcelona, a l´International Seminar of Jazz Schools de Dublín i en diferents festivals de Jazz.
Ha estudiat amb Tete Montoliu,Lluís Vidal, Iñaki Salvador, Albert Bover,Alvaro Is, Fred Hersch, Barry Harris,Zè Eduardo, Jean-Pierre Dupuy,Silvia Goes, entre d´altres.Ha treballat en diverses ocasions als canals de televisió nacionals i autonòmics,i en obres de teatre.Combina l´activitat professional amb la docència.Actualment és pianista acompanyant a l´Escola Superior de Música de Catalunya ( Esmuc ). Ha esdevingut una pianista molt sol.licitada en l´ambient de jazz de Barcelona. La trobem en diferents formacions,com a acompanyant del cantant Errol Woiski formant part d´un grup musical com De Diego Brothers o amb el seu propi grup,que és on queda més ben reflectida la seva capacitat creativa,tocant les seves composicions sota influències diverses.Ha enregistrat cinc CD amb les seves composicions i d´altres en col.laboració.Ha aconseguit diversos guardons concedits per l´Associació de Músics de Jazz de Catalunya,així com per Radio 4,RNE a Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario